top of page
tooth_black_background.jpg

Komplett undersökning inkl. 4 röntgenbilder, lättare tandstensborttagning,
puts och polering samt airflow-behandling för endast 399 kr. 

Boka nu och spara över 1400kr. (totalt värde 1890kr)

OBS eventuellt innestående ATB dras

Hur går undersökningen till?

Just nu erbjuder vi ett paket för nya kunder. Kom till oss på en fullständig tandundersökning och lättare rengöring. Vid besöket tar tandläkaren 4 röntgenbilder och kontrollerar dina tänder och ditt tandkött.

Vi tar även bort tandsten i den främre delen av underkäken, putsar och polerar samt avslutar med en Air-flow behandling som tar bort ytliga missfärgningar. 

Air-flow är en högtrycksblästring av salt och vatten som tar bort missfärgningar från tex rökning, kaffe, té och rödvin.

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att lära känna oss till ett mycket bra pris. 

Vi är självklart kopplade till Försäkringskassan. 

För att ta del av erbjudandet kan du boka en tid direkt i vårt journalsystem genom att trycka  på

''Boka tid direkt'' nedan, eller lämna dina kontaktuppgifter för att bli uppringd av en av våra medarbetare för att berätta mer. 

reviews.jpg

Du hittar oss mitt i Solna
Vi ligger direkt utanför stationen Solna Centrum vid Solna busstorg där du kan ta dig fram enkelt både via buss och tunnelbana.

Solna Tandhälsa är en fräsch och modern tandvårdsmottagning mitt i Solna. Vi erbjuder allmän och specialisttandvård till både vuxna och barn, inkl. Invisalign.
 

Vårt team består av erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med bred kompetens som har patientens välmående och trygghet i fokus. Vår personal har stor erfarenhet av omhändertagande av tandvårdsrädda patienter och anpassar behandlingen efter dina behov.


Vi arbetar alltid med senaste utrustningen och modernaste teknologin för att erbjuda dig en behaglig behandling av högsta kvalite. 

iStock-1241450939.jpg

Kontakta oss

Vi finns här för att besvara alla frågor eller funderingar ni har. Vi nås enkelt via sociala medier eller via telefon. 

Ni hittar oss direkt utanför Solna Centrum, mitt emot busstorget och tunnelbanan.

Du kan ringa,

maila eller

besöka oss.

bottom of page