top of page
new_logo_white_nolines.png

BASUNDERSÖKNING

JUST NU ENDAST

599:-

check copy yellow.png

KOMPLETT UNDERSÖKNING

check copy yellow.png

4 RÖNTGENBILDER

check copy yellow.png

STATUS AV TANDKÖTTSFICKOR

check copy yellow.png

TANDSTENSBORTTAGNING

check copy yellow.png

PUTS OCH POLERING

check copy yellow.png

AIRFLOW BEHANDLING

Komplett undersökning inkl. 4 röntgenbilder, lättare tandstensborttagning, puts och polering samt airflow-behandling för endast 599 kr. 
Boka nu och spara 1000 kr. (totalt värde 1800kr)

OBS! Vi använder ALDRIG ditt ATB utan ditt godkännande 

Hur går undersökningen till?

Vår tandläkare börjar undersökningen med att fråga dig om ditt allmänna hälsotillstånd och eventuella mediciner. Fyra röntgenbilder tas i samband med undersökningen för att upptäcka skador eller problem mellan tänderna som ibland inte ses med blotta ögat. Därefter gör tandläkaren en noggrann kontroll av din mun, dina tänder samt tandkött för att utreda din munhälsa. Behandlaren mäter fickorna runt tänderna för att kunna upptäcka eventuella tecken på tandlossning. Lättare tandstensborttagning i fronten av underkäken ingår i erbjudandet inkl. puts och polering. Slutligen kommer tandläkaren informera dig om din munhälsa samt svara på dina frågor. 

Helt utan förpliktelser

Naturligtvis finns det inga skyldigheter eller dolda kostnader. Vi vill helt enkelt ge dig möjligheten att pröva oss till ett mycket bra pris för att vi är säkra på att du kommer att få en fantastisk upplevelse, och hoppas självklart att du vill fortsätta som patient. 

Vi är självklart kopplade till försäkringskassan! 

reviews.jpg

Du hittar oss mitt i Solna
Vi ligger direkt utanför stationen Solna Centrum vid Solna busstorg där du kan ta dig fram enkelt både via buss och tunnelbana.

Om oss

Estetik & Dental är en fräsch och modern tandvårdsmottagning mitt i Solna. Vi erbjuder allmän och specialisttandvård till både vuxna och barn, inkl. tandreglering och Invisalign.
Vi hjälper dig även vid akuta besvär. Hos oss får du en akuttid inom 24 timmar - utan prispåslag.  Vi finns tillgängliga både kvällar och helger för din bekvämlighet. 
 

Vårt team består av erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med bred kompetens som har patientens välmående och trygghet i fokus. Vår personal har stor erfarenhet av omhändertagande av tandvårdsrädda patienter och anpassar behandlingen efter dina behov.


Vi arbetar alltid med senaste utrustningen och modernaste teknologin för att erbjuda dig en behaglig behandling av högsta kvalite. Hos oss är alla välkomna, både vuxna och barn! Du som är under 24 har fri tandvård och har möjlighet att lista dig hos oss. 

18124516201126540.jpg

Våra lokaler är toppmoderna och vi erbjuder ett för Solna unikt läge med enastående tillgänglighet. Estetik & Dental erbjuder dig tandvård av högsta kvalitet.

 

Vi strävar alltid att tillgodose våra patienters behov genom ett professionellt och personligt bemötande där omhändertagandet ligger i fokus. 
 

All personal hos Estetik & Dental har hög vårdkompetens och en tillförlitlig arbetsprocess att luta sig mot för att nå högsta resultat i alla moment.

Saeideh Solimani

Tandläkare Saeideh

Hos oss får du träffa tandläkaren Saeideh Solimani som erhöll examen från Göteborgs Universitet. Sedan dess har hon vidareutbildat sig inom protetik och estetisk tandvård. Saeideh har jobbat som tandläkare i 16 år och klinikchef i 7 år. Saeideh har stor erfarenhet av att jobba med tandvårdsrädda patienter. 

26667-scaled.jpg

Kontakta oss

Vi finns här för att besvara alla frågor eller funderingar ni har. Vi nås enkelt via sociala medier eller via telefon. 

Ni hittar oss direkt utanför Solna Centrum, mitt emot busstorget och tunnelbanan.

Flera möjligheter att kontakta oss

bottom of page