top of page
1*NtrIiZxvi2d0Yoh_389Z_A.jpg

TANDBLEKNING

2500:-

JUST NU ENDAST

Tandblekning

Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske fräscha upp ditt leende? Är dina tänder missfärgade från kaffe eller te? Då är tandblekning ett bra alternativ för dig. 
På Estetik & Dental erbjuder vi både klinikblekning med marknadens skonsammaste metoder och hemblekning. 

K
linikblekning är perfekt för dig som vill ha snabba och effektiva resultat på ett bekvämt sätt. Behandlingen utförs på klinik vid ett tillfälle och det tar sammanlagt 1-1,5 timmar. 

Hemblekning är perfekt för alla som vill ha många möjligheter. Det finns två olika koncentrationer och tre smaker, och du kan använda Opalescence gelen från så lite som 4 timmar om dagen, till hela natten! Opalescence blekgel för hemblekning får du enbart genom legitimerad tandläkare eller tandhygienist.

Innan din behandlings krävs det att du varit på en undersökning eller tandrengöring de senaste tre månaderna för att kontrollera att du inte har hål i tänderna, skador eller tandsten, för att säkerställa ett tryggt och optimalt resultat. Just nu har vi nykundserbjudande på undersökning för endast 599 kr. Läs mer här.

Boka din tandblekning

Ange dina kontaktuppgifter och tryck på knappen nedan.
En av våra trevliga medarbetare kommer kontakta dig inom 24 timmar för att boka in en tid som passar dig. 

OBS! Vi hatar spam och kommer aldrig dela dina kontakt uppgifter.

Tack! Vi hör av oss inom kort!

Tanblekning
brilliantsmilelogo.png

Brilliant Smiles klinikbehandling är perfekt för dig som vill ha snabba och effektiva resultat på ett bekvämt sätt. Behandlingen utförs på klinik vid ett tillfälle och det tar sammanlagt 1-1,5 timmar.
Man börjar med putsning av tänderna för att ta bort ytliga beläggningar och fläckar. Därefter appliceras protector, en flytande plastmassa som appliceras längs med tandköttskanten för att skydda tandköttet från gelen. Gel med väteperoxid appliceras direkt på tänderna och aktiveras med blått plasmaljus. 
Obs. Just nu har vi kampanj på klinikblekning för endast 2500 kr.

Innan klinikblekning

Innan din behandlings krävs det att du varit på en undersökning eller tandrengöring de senaste tre månaderna för att kontrollera att du inte har hål i tänderna, skador eller tandsten. 

Efter klinikblekning

Tänderna är mer känsliga för missfärgningar efter din behandling och därför bör du undvika mat som är färgstark, kaffe och vin i 72 timmar. NanoSeal Total+ appliceras i slutet av behandlingen för att remineralisera emaljen.

check copy white.png

SYNLIGA RESULTRAT DIREKT

check copy white.png

UTFÖRS VID ETT TILLFÄLLE

check copy white.png

MINIMERAD SENSIBILITET

check copy white.png

SKADAR INTE TANDNERVEN

check copy white.png

INGA ILNINGAR 

check copy white.png

BÄST PRIS I HELA STOCKHOLM

before-after-teeth-whitening.jpg
reviews.jpg

Estetik & Dental är en ny och fräsch tandvårdsklinik i Solna. Vi erbjuder estetiska behandlingar samt allmän och specialist tandvård till både vuxna och barn, inkl. tandreglering och Invisalign. Vi hjälper dig vid akuta besvär - utan helg- och kvällstaxa. Hos oss garanterar vi kvalitativ tandvård till rätt pris.


Vårt team består av erfarna tandläkare, tandhygenister och tandsköterskor med bred kompetens som har patientens välmående och trygghet i fokus. Vi arbetar alltid med modern utrustning och senaste teknologin för att erbjuda dig det bästa utav din behandling. 

estetik & dental solna

OPALESCENCE

Opalescence blekgel för hemblekning är perfekt för alla som vill ha många möjligheter. Det finns två olika koncentrationer och tre smaker, och du kan använda Opalescence gelen från så lite som 4 timmar om dagen, till hela natten!

Opalescence blekgel för hemblekning får du enbart genom legitimerad tandläkare eller tandhygienist. Gelen ger professionella resultat på ett säkert, effektivt och individuellt anpassat sätt, bekvämt i ditt eget hem.

Gelen innehåller kaliumnitrat och fluorid som hjälper till att reducera karies, minimera tandsensibilitet, stärka

tandemaljen och förbättra den totala tandhälsan.

Komplett kit (start kit) - 2990kr (se bild)
Blekningsgel (4x10 pf) - 950kr
Opalescence Go! - 1995kr
opalescence-pf-1.jpg
opalescence-pf-3.jpg
opalescence-pf-2.jpg
opalescence-pf-4.jpg

Du hittar oss mitt i Solna
Vi ligger direkt utanför stationen Solna Centrum vid Solna busstorg där du kan ta dig fram enkelt både via buss och tunnelbana.

Tandblekning shop.png

Kontakta oss

Vi finns här för att besvara alla frågor eller funderingar ni har. Vi nås enkelt via sociala medier eller via telefon. 

Ni hittar oss direkt utanför Solna Centrum, mitt emot busstorget och tunnelbanan.

Flera möjligheter att kontakta oss

bottom of page